Onze belofte aan u

JohnHollandOPS biedt luchtvaartondernemingen laagdrempelige producten en diensten op het gebied van operations control. Oplossingen die functioneel van opzet zijn en op alle niveaus in de organisatie een hoog rendement bieden op het gebied van effectiviteit, kwaliteit en kostenbeheersing, zonder dat dit ten koste gaat van de flexibiliteit van de organisatie. Dat is onze belofte aan u. 

Speciaal voor startende en andere zelfbewuste operators biedt HollandOPS diverse diensten en producten aan die helpen uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Desgewenst kunnen wij operationele activiteiten deels of compleet uit handen nemen. Dit kan uw organisatie niet alleen meer rendement opleveren maar stelt u ook in staat zich te concentreren op uw core business: 

Vliegen, want daar is het toch om begonnen!TRACE_Logo_2

HollandOPS is a TRACE member in good standing. TRACE is a non-profit membership association of multinational companies and their commercial intermediaries committed to the highest standards of transparency. More information can be found at www.TRACEinternational.org .
 


©
HollandOPS

PO Box 707
NL-7550AS Hengelo (NL)
home4ms2training2ops2supportcentercontact2